تبلیغات
Ž - طرز تهیه آجیل چاکلت
Ž

طرز تهیه آجیل چاکلت

سه شنبه 12 اردیبهشت 1396



مفیدستان:

بامداد – خیلی ها به شکلات معتاد هستند. حالا که نمی توانیم شکلات پر از ضرر را کنار بگذاریم، پس بهتر است حداقل شکلاتی بخوریم که چیزهای مفیدی هم در آن وجود داشته باشد!


مواد مورد نیاز:

  • بادام (خلال شده): ۴ ق س
  • پسته (خلال شده): ۲ ق س
  • گردو (خردشده): ۳ ق س
  • شکلات تلخ: ۲۴۰ گرم
  • شکلات سفید: ۳۰ گرم
  • پوست پرتقال (رنده شده): ۱ ق س
  • میوه گلاسه (خردشده): ۴ ق س

روش تهیه:

۱- کف سینی فر با باعاد ۳۰ در ۴۰ سانتی متر را با ورق آلومینیومی بپوشانید. سپس آن را درون فریزر قرار دهید تا خنک شود.

۲- بادام را درون تابه ای بریزید و بدون روغن تفت دهید.

۳- شکلات تلخ و شکلات سفید را به صورت جداگانه روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود.

۴- داخل کاسه ای شکلات تلخ، بادام تست شده، پسته، پوست پرتقال، گردو و میوه گلاسه را با هم مخلوط کنید.

۵- به وسله قاشقی مخلوط مواد را روی ورق آلومینیومی درون قالب بریزید. سپس آن را با شکلات سفید تزیین کنید، بعد به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تاسفت شود (یا می توانید داخل قالب سیلیکونی با شکل گل و اندازه دلخواه که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، بریزید. سپس داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، بعد از قالب جدا کرده و داخل ظرفی بچینید. سپس با شکلات سفید تزیین کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید، بعد سرو کنید).

منبع : کمونه



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب طرز تهیه آجیل چاکلت در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :طرز تهیه آجیل چاکلت
http://mofidestan.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%a2%d8%ac%db%8c%d9%84-%da%86%d8%a7%da%a9%d9%84%d8%aa/


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


فهرست وبلاگ
آرشیو
نویسندگان
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
جستجو
آخرین پستها